Tekstschrijver in Groningen

Wat is er nodig om een goede tekst te schrijven? Een goede tekst moet helder, aantrekkelijk en leuk om te lezen zijn. Daarnaast moet de tekst worden afgestemd op een bepaalde doelgroep. Mag ik mijzelf voorstellen? Mijn naam is Karin Andringa. Sinds 2005 werk ik als freelance tekstschrijver vanuit Groningen. Ik heb veel ervaring op het gebied van teksten schrijven. De onderwerpen van teksten die ik geschreven heb, lopen erg uiteen: van het schrijven over straattaal voor BNN tot ervaringsverhalen voor de GGZ en van tekst op een flyer voor Friesche vlag tot een webtekst van de Energiewacht. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje in mijn portfolio voor deze en meer teksten.

Naast het schrijven van teksten ben ik in Groningen en omgeving werkzaam als communicatie- en marketingspecialist. Ik geef advies aan bedrijven over (online) communicatie- en marketingplannen. Inmiddels heb ik ruim 15 jaar ervaring met het ontwikkelen en uitvoeren van deze marketing- en communicatieplannen. Samen met mijn klanten overleg ik welke mogelijkheden met betrekking tot communicatie en marketing er zijn. Ik houd rekening met de wensen van de klant en ik deel daarbij mijn kennis over goede communicatie- en marketingplannen.

Ook op het gebied van webdesign ben ik inzetbaar. Het ontwerpen van websites heeft mijn interesse gewekt tijdens mijn ontwikkeling als freelance tekstschrijver. Het ontwerpen van websites en afbeeldingen bij teksten kent oneindig veel mogelijkheden en ik vind het een uitdaging om hiermee aan de slag te gaan.

Ben jij op zoek naar een tekstschrijver, webdesigner of communicatie/marketingspecialist in Groningen? Ik help je graag. Neem contact met mij op en dan maken we een binnenkort een afspraak!

Waarom Karin Andringa?

  Pakkende teksten voor je doelgroep
  Ruim 15 jaar ervaring
  Tekstschrijver uit Groningen

 

Tekstschrijver Groningen

Tekst

Tekst nodig die gelezen wordt? Ik schrijf hem voor je.

Strategie

Advies nodig bij het uitstippelen van je koers?

Webteksten

Een SEO-tekst nodig? Ik schrijf hem voor je.

Interview

Met dictafoon, schrijfblok en pen ben ik één en al oor.

Persbericht

Vestig de aandacht op je met een persbericht.

Redigeren

Ga voor foutloos! Tekst zelfde dag retour.