Tekst en communicatieadvies

Ik schrijf pakkende teksten voor elke doelgroep. Soms kort en snedig, dan weer uitgebreid en informatief. Maar altijd helder en raak. Teksten gericht op conversie. Met een logische flow, gericht op één doelstelling en daarnaast SEO-proof. Communicatie die opvalt. De boodschap net even anders ingestoken, waardoor je wél onthouden wordt. Zorgvuldig, foutloos en met de juiste tone of voice. Ook denk ik met je mee over communicatieve vraagstukken en manieren om je doelgroep zo effectief mogelijk te bereiken.

Het schrijven van een pakkende tekst

Het schrijven van een goed leesbare tekst. Hoe doen tekstschrijvers dat? Waarom leest het ene verhaal wel lekker weg en sla je bij een volgend artikel de pagina liever direct om? Lees verder op deze pagina met schrijftips.

Effectieve communicatie

Elke opdracht start met een gesprek waarin ik luister en vragen stel. Waar staat je organisatie voor? Wat is je doelstelling? En wie zijn je (beoogde) klanten? Deze informatie is nodig om zonder omwegen te komen tot een sluitend geheel. Ook de informatiedrager heeft invloed bij het bepalen van je strategie en de gewenste soort tekst. Denk bijvoorbeeld aan teksten voor brochures, folders, verslagen, webteksten, redactionele artikelen, direct-mail, advertenties, interviews, nieuwsbrieven en jaarverslagen. Graag overleg ik met je over de gewenste aanpak.

Teksten voor

  SEO-webteksten
  Commerciële teksten
  Informatieve teksten
  Technische teksten

Diverse schrijfstijlen zijn mogelijk zoals wervend, overtuigend en educatief. Ik schrijf zowel short copy als long copy (van advertentie tot jaarverslag). Ik werk als tekstschrijver vanuit Groningen. Ook de rest van Nederland, en dan met name Friesland en Drenthe bedien ik graag.

Interessant, 

ik wil meer weten!

 

    Ik heb Karin leren kennen bij een grootschalig websiteproject. Bij dat project hebben we gedurende enkele maanden samen geschreven aan de teksten voor de nieuwe website van Energiewacht. Ik ken Karin als een intelligente, betrokken en kundige copywriter die goed in staat is haar standpunt te verwoorden en zo mee te bouwen aan het welslagen van het websiteproject. Kortom, een uitstekende tekstschrijver. Top!
Christiaan Koppelaar

Freelance copywriter, webdesigner en marketingadviseur

Webteksten

Een SEO-tekst nodig?
Ik schrijf hem voor je.

Persbericht

Vestig de aandacht op je
met een persbericht.

Blog

Heb je wat te vertellen?
Laat van je horen.

Redigeren

Ga voor foutloos!
Tekst zelfde dag retour.

Strategie

Advies nodig bij het uitstippelen van je koers?

Interview

Met dictafoon, schrijfblok en pen ben ik één en al oor.

 Keertje kennismaken?

 06 28279928    

 

© Karin Andringa
(Online) communicatiespecialist en webdesigner  |  Wolddijk 102, Groningen
Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring