Allround communicatieadviseur

Ik schrijf pakkende teksten voor elke doelgroep. Soms kort en snedig, dan weer uitgebreid en informatief. Maar altijd helder en raak. Teksten gericht op conversie. Met een logische flow, SEO-proof. Communicatie die opvalt. De boodschap net even anders ingestoken waardoor je wél onthouden wordt. Ook in de juridische wereld ben ik thuis. Zorgvuldig, foutloos en met de juiste tone of voice. Als allrounder denk ik met je mee over communicatieve vraagstukken en manieren om je doelgroep zo effectief mogelijk te bereiken.

Campagnevoering

Elke campagne start met een gesprek waarin ik luister en vragen stel. Waar staat je organisatie voor? Wat is je doelstelling? En welke mensen behoren tot de doelgroep? Deze informatie is nodig om zonder omwegen te komen tot een sluitend geheel. Ook de inzet van de communicatiemix heeft invloed bij het bepalen van je strategie en vice versa. Daarna maak ik een planning en een inschatting van het benodigde budget. Nadat we de propositie op papier hebben, gaan we start. Na afloop verwerk ik de resultaten tot een eindrapportage met bijvoorbeeld Google Analytics. 

Interessant, 

ik wil meer weten!

 

    Ik heb Karin leren kennen bij een grootschalig websiteproject. Bij dat project hebben we gedurende enkele maanden samen geschreven aan de teksten voor de nieuwe website van Energiewacht. Ik ken Karin als een intelligente, betrokken en kundige copywriter die goed in staat is haar standpunt te verwoorden en zo mee te bouwen aan het welslagen van het websiteproject. Kortom, een uitstekende tekstschrijver. Top!
Christiaan Koppelaar

Freelance copywriter, webdesigner en marketingadviseur

Webteksten

Een SEO-tekst nodig?
Ik schrijf hem voor je.

Persbericht

Vestig de aandacht op je
met een persbericht.

Strategie

Advies nodig bij het uitstippelen van je koers?

 Keertje kennismaken?

 06 28279928    

 

© Karin Andringa
 Communicatiespecialist en webdesigner  |  Wolddijk 102, Groningen
Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring