Redigeren en corrigeren

 

Wil je verzekerd zijn van een goed leesbare en foutloze tekst? Laat je tekst dan door mij redigeren of corrigeren. Ik zie in een oogopslag of je tekst geschikt is voor publicatie. Het is je doel is om zo veel mogelijk lezers te bereiken en te overtuigen met je verhaal, toch? Daarom loont het om je tekst te laten nalezen. Indien nodig (en mits haalbaar) heb je je tekst dezelfde dag nog retour in je mailbox.

Fokschiptaxi

Wil je dat ik je tekst corrigeer, dan let ik alleen op de spelling, stijl en grammatica. Is de tekst actief geschreven? Staan de d’s en de t’s op de juiste plek? Bij redigeren kijk ik ook naar de structuur. Heeft de tekst een logische opbouw en is het voor de lezer voldoende duidelijk wat de strekking of het doel is van je verhaal? Soms is het beter om het verhaal net even anders in te steken. Mocht dit zo zijn, dan overleg ik dit eerst met jou.

Meer weten? Neem contact met mij op! Ik werk vanuit Groningen, maar per e-mail, We Transfer en FTP is veel mogelijk.

Karin is een creatieve tekstschrijver die zich bovendien goed kan inleven in nieuwe materie. Wat interessant is aan samenwerken met Karin is dat juist dat creatieve en ruimdenkende, uiteindelijk als in een soort trechter model, zich uit in heldere taal binnen een ‘stijl’ die je in overleg met haar van te voren bespreekt.

Janneke Slagter

Alexander Therapeut, AT Noord

Webteksten

Een SEO-tekst nodig?
Ik schrijf hem voor je.

Persbericht

Vestig de aandacht op je
met een persbericht.

Blog

Heb je wat te vertellen?
Laat van je horen.

Scriptie nakijken

Punten bijna op zak? Zonder taalfouten scoor je nog beter!

Strategie

Advies nodig bij het uitstippelen van je koers?

Interview

Met dictafoon, schrijfblok en pen ben ik één en al oor.

 Keertje kennismaken?

 06 28279928    

 

© Karin Andringa
 Communicatiespecialist en webdesigner  |  Wolddijk 102, Groningen
Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring