Ik was nauw betrokken bij de totstandkoming van nieuwe websites voor Energiewacht (2016), gemeente Groningen (2019), twee websites voor het Drents Energieloket (2020) en het Energieloket Heerenveen (2021). Ik gaf advies op het gebied van strategie, conversie, toegankelijkheid, beveiliging en regelgeving (AVG, SSL-certificaat, koop op afstand / herroepingsrecht), het toepassen van nudges, html en analytics. Ook was ik verantwoordelijk voor de eindredactie en de oplevering.  

Online marketing in een notendop

Online marketing is een breed begrip. Een aantal punten waar ik op let. Is je site responsive? Heeft je website een lay-out die zich aanpast aan de resolutie van het scherm op je laptop, tablet of smartphone? De gebruikerservaring sluit de verwachting van de bezoeker aan bij de content op je webpagina? En is de tekst duidelijk en voldoende toegankelijk? Passen de afbeeldingen bij het doel van de pagina? Content Marketing is je pagina aantrekkelijk opgebouwd? Is de inhoud relevant? Kunnen bezoekers op een logische manier door jouw website navigeren? Call to action: wat is het doel van je webpagina? En dus ook: hoe bereik je dat doel. 

Social media als spreekbuis

Met de komst van internet is zo’n beetje alles transparant. Steeds meer bedrijven hebben dan ook een webcareteam om vragen, klachten en opmerkingen van klanten te beantwoorden. Webcare biedt grote kansen voor bedrijven om zich open en transparant op te stellen. Lees meer over webcare en social media.

WordPress website laten bouwen?

Wil je een website voor je product, dienst, verhaal of kunstcollectie in de stijl die je nu voor je ziet? Ik regel het voor je. De webteksten schrijf ik er natuurlijk gelijk voor je bij. Informeer naar de mogelijkheden!

 

 

Online?  

Ik wil meer weten!

 

    Ik heb Karin leren kennen bij een grootschalig websiteproject. Bij dat project hebben we gedurende enkele maanden samen geschreven aan de teksten voor de nieuwe website van Energiewacht. Ik ken Karin als een intelligente, betrokken en kundige copywriter die goed in staat is haar standpunt te verwoorden en zo mee te bouwen aan het welslagen van het websiteproject. Kortom, een uitstekende tekstschrijver. Top!
Christiaan Koppelaar

Freelance copywriter, webdesigner en marketingadviseur

 Keertje kennismaken?

 06 28279928    

 

© Karin Andringa
 Communicatiespecialist en webdesigner  |  Wolddijk 102, Groningen
Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring