Voor interim klussen

 

Tijdelijk extra handjes nodig voor een project? Bijvoorbeeld bij de lancering van een nieuwe website, het uitrollen van een verandertraject, een omvangrijke communicatieklus of ter vervanging wegens zwangerschapsverlof? Ik ben flexibel en inzetbaar op interim basis.

Met 20 jaar ervaring in functies als communicatieadviseur, online marketeer en (web)redacteur in uiteenlopende sectoren als dienstverlening en commercie, geestelijke gezondheidszorg, sociaal welzijn, onderwijs en overheid ben ik van veel markten thuis. Inmiddels heb ik ruime ervaring met het schrijven van uiteenlopende soorten teksten en het adviseren, ontwikkelen en uitvoeren met betrekking tot marketing- en communicatieplannen.

Ik ben een hands-on doorpakker die snel doorheeft hoe de lijnen lopen. Daarnaast ben ik creatief en communicatief sterk. Ook hoor ik vaak dat ik een leuke collega ben om mee samen te werken. 

Kennismaken, 

dat lijkt me wel wat!

Karin Andringa blijft in een complexe organisatie en bij een lastige klus positief en probleemoplossend. Haar doel is de klus te klaren. Zij kan zich goed inleven in het onderwerp en kan zeer zelfstandig werken. Bijzondere vermelding: voor onze organisatie heeft ze een aantal casussen beschreven van fictieve mensen om te verduidelijken wat er in de psychiatrie speelt en wat we voor mensen kunnen betekenen. Dit heeft ze erg goed én snel gedaan
Jolanda Ubels

Communicatieadviseur, GGZ Drenthe

Strategie

Advies nodig bij het uitstippelen van je koers?

Webteksten

Een SEO-tekst nodig?
Ik schrijf hem voor je.

Persbericht

Vestig de aandacht op je
met een persbericht.

 Keertje kennismaken?

 06 28279928    

 

© Karin Andringa
 Communicatiespecialist en webdesigner  |  Wolddijk 102, Groningen
Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring