Ook voor interim klussen

 

Tijdelijk extra handjes nodig voor een project? Bijvoorbeeld bij de lancering van een nieuwe website, het uitrollen van een verandertraject, een omvangrijke communicatieklus of ter vervanging wegens zwangerschapsverlof? Ik ben flexibel en inzetbaar op interim basis.

Met 15 jaar ervaring in functies als communicatieadviseur, online marketeer en (web)redacteur in uiteenlopende sectoren als dienstverlening en commercie, geestelijke gezondheidszorg, sociaal welzijn, onderwijs en overheid ben ik van veel markten thuis. Sinds 2005 werk ik als freelance tekstschrijver. Voor een proeve van mijn werk, verwijs ik je graag naar mijn portfolio. Inmiddels heb ik ruime ervaring met het schrijven van uiteenlopende soorten teksten en het adviseren, ontwikkelen en uitvoeren met betrekking tot (online) marketing- en communicatieplannen.

 

Online marketeer

Mijn kennis over online marketing heb ik grotendeels opgedaan als zelfstandige. In oktober 2013 opende ik een webwinkel genaamd schaats-specialist.nl. De marketing en een groot gedeelte van de bouw deed ik zelf. In 2016 werkte ik projectmatig mee aan de totstandkoming van 2 SEO-websites voor de Energiewacht in Assen.

Ik ben een hands-on doorpakker die snel doorheeft hoe de lijnen lopen. Daarnaast ben ik creatief en communicatief sterk. Tot slot heb ik een goed inlevingsvermogen en ben ik resultaatgericht.

Kennismaken, 

dat lijkt me wel wat!

Karin Andringa blijft in een complexe organisatie en bij een lastige klus positief en probleemoplossend. Haar doel is de klus te klaren. Zij kan zich goed inleven in het onderwerp en kan zeer zelfstandig werken. Bijzondere vermelding: voor onze organisatie heeft ze een aantal casussen beschreven van fictieve mensen om te verduidelijken wat er in de psychiatrie speelt en wat we voor mensen kunnen betekenen. Dit heeft ze erg goed én snel gedaan

Jolanda Ubels

Communicatieadviseur, GGZ Drenthe

Strategie

Advies nodig bij het uitstippelen van je koers?

Interview

Met dictafoon, schrijfblok en pen ben ik één en al oor.

Redigeren

Ga voor foutloos!
Tekst zelfde dag retour.

Blog

Heb je wat te vertellen?
Laat van je horen.

Webteksten

Een SEO-tekst nodig?
Ik schrijf hem voor je.

Persbericht

Vestig de aandacht op je
met een persbericht.

 Keertje kennismaken?

 06 28279928    

 

© Karin Andringa
(Online) communicatiespecialist en webdesigner  |  Wolddijk 102, Groningen
Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring