Heb je wat te vertellen?

 

Ben je expert of liefhebber? Overweeg dan een blog. Hoe vaker je doelgroep in aanraking komt met interessante en inspirerende content, hoe beter je wordt onthouden. Door het plaatsen van blogs op je website, bereik je daarnaast een hogere ranking in zoekmachines, zoals Google. Zoekmachines houden namelijk van verse content. Zorg je er ook voor dat er op externe websites links staan naar je blog? Dan levert dit extra bonuspunten op. Hiervoor is Social media handig inzetbaar. En tot slot: creëer interactie! Vraag lezers om te reageren op  je blog.

Leuk, maar waar moet ik over bloggen?

Onderwerpen waar je het over kunt hebben in je blog zijn bijvoorbeeld ontwikkelingen en trends in jouw vakgebied. Of tips waar jouw klanten wat aan hebben. Zo laat je je deskundigheid blijken en bied je daarnaast net dat stukje extra, waardoor je je onderscheidt van je concurrent. Bovendien werkt enthousiasme als een natuurlijke magneet waarmee je laat zien dat je je vak serieus neemt. Je verhalen zijn het waard om verteld te worden!

 

Een blog,  Blog bijhouden? Neem contact op met Karin

dat lijkt me wel wat!

Karin is een creatieve tekstschrijver die zich bovendien goed kan inleven in nieuwe materie. Wat interessant is aan samenwerken met Karin is dat juist dat creatieve en ruimdenkende, uiteindelijk als in een soort trechter model, zich uit in heldere taal binnen een ‘stijl’ die je in overleg met haar van te voren bespreekt.

Janneke Slagter

Alexander Therapeut, AT Noord

Storytelling

Breng je organisatie tot leven met een goed verhaal.

Persbericht

Vestig de aandacht op je
met een persbericht.

Strategie

Advies nodig bij het uitstippelen van je koers?

Interview

Met dictafoon, schrijfblok en pen ben ik één en al oor.

Webteksten

Een SEO-tekst nodig?
Ik schrijf hem voor je.

Redigeren

Ga voor foutloos!
Tekst zelfde dag retour.

 Keertje kennismaken?

 06 28279928    

 

© Karin Andringa
 Communicatiespecialist en webdesigner  |  Wolddijk 102, Groningen
Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring